Ajankohtaista

SUOMEN KUVATAIDEJÄRJESTÖJEN LIITTO ry

Hakee toiminnanjohtajaa

SUOMEN KUVATAIDEJÄRJESTÖJEN LIITTO (SKjL) on vuonna 1938 perustettu valtakunnallinen taiteilijaseurojen kattojärjestö, johon kuuluu jäsenenä 53 yhdistystä. SKjL on yksi kuudesta Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöstä, jonka keskeisenä tehtävänä on kuvataiteilijoiden alueellinen edunvalvonta. SKjL pyrkii tasoittamaan eroja maamme eri osissa asuvien kuvataiteilijoiden toimeentulossa ja työskentelymahdollisuuksissa.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto hakee kokopäiväistä toiminnanjohtajaa 1.8.2017 alkaen. Työ tapahtuu pääsääntöisesti liiton toimitilassa Helsingin Mannerheimintiellä. Toiminnanjohtaja johtaa yhdessä hallituksen kanssa liiton toimintaa, vastaa liiton taloudesta ja rahoituksesta sekä organisoi liiton residenssi- ja näyttelytoimintaa.

SKjL tarjoaa kiinnostavan ja itsenäisen tehtävän henkilölle, joka haluaa näköalapaikan koko maan kuvataidekenttään. Hakijalta vaaditaan järjestötyökokemusta, talouden ja hallinnon osaamista sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja englannin kielen hallintaa sekä kuvataidealan tuntemusta. Hakemamme henkilö on organisointikykyinen, aktiivinen ja aloitekykyinen, hänellä on sekä hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaidot että aimo annos tervettä järkeä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään mielellään yhtenä pdf-tiedostona 5.5.2017 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen haku.skjl@gmail.com, viestin otsikoksi ”Toiminnanjohtaja”. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään viikolla 20 Helsingissä. Lisätietoja: www.skjl.fi ja liiton hallituksen puheenjohtaja Minna Kangasmaa, 050 408 9640, 25.4. klo 10–18.

 

STS Hallitusohjelmatavoitteet 2015-2019>>

KUVASTO Kuvataiteilijan tekijänoikeus 2015-2019>>