Tulevat näyttelyt

SKjL:n kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville taiteilijoille sekä kuvataiteen korkeakouluopiskelijoille avoin ONNI teemanäyttely pidetään Lapuan Taidemuseossa 10.2.-27.5.2017. Ehdolle voivat asettua myös taiteilijaryhmät. Näyttelyyn hakeminen ei edellytä taiteilijajärjestöjen jäsenyyttä.

Näyttelyyn toivotaan monipuolista ja haastavaa kattausta siitä, miten taiteilijat tulkitsevat onnellisuutta nykypäivän Suomessa. Elämme voimakasta murroskautta, joka muuttaa käsityksiämme meistä itsestämme ja asenteistamme suomalaisina, eurooppalaisina ja maailmankansalaisina. Mikä meitä kaikkia yhdistää? Mikä on tavoittelemisen arvoista? Mikä tekee meidät onnellisiksi?        

ONNI näyttelyn kuraattorina toimii hämeenlinnalaissyntyinen Sanna Sarva, joka on opiskellut taidetta muun muassa Lontoon Slade Schoolissa ja valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta (1998). Lisäksi Sarva on kouluttautunut Aalto-yliopistossa taiteen maisteriksi kuratoinnin ja näyttelypedagogiikan koulutusohjelmassa (2013). Näyttelyitä Sarva on kuratoinut muun muassa Jyväskylän taidemuseoon (The 3 Inch Canvas, 2010) ja Suomen valokuvataiteen museoon (Kuolemasta kuvin, 2012). Sarva on myös Suomen kuraattorien yhdistyksen hallituksen jäsen.

Näyttelyn haku on alkanut. Haku tehdään kokonaisuudessaan sähköisesti linkin http://skjl.opencurat.com kautta! Linkin kautta rekisteröidytään ensin käyttäjäksi omalla sähköpostilla ja salasanalla sekä kirjaudutaan sen jälkeen sisään näyttelyn hakupalveluun.

HUOM! Lukekaa huolella oheiset hakuohjeet ennen haun aloittamista.

Hakuohje Word>> Hakuohje Pdf>>

Näyttelyn sähköinen haku päättyy pe 14.10.2016 klo 16 (oltava perillä)!