Aspan ateljee

SIJAINTI Aspan ateljee sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Karjalohjalla (vuoden 2013 alusta osa Lohjan kaupunkia). Tarpeelliset palvelut, kuten kauppa (Sale), kirjasto, Säästöpankki, apteekki ja Unkan huoltoasema/baari/myymälä sekä terveyskeskus löytyvät Karjalohjan keskustasta – noin viiden kilometrin päästä ateljeesta. Päiväkummun kylpylähotelli sijaitsee myös lähistöllä. Asiamiesposti löytyy Sammatista Salen yhteydestä.

LIIKKUMINEN Ympäristöön ja lähikuntiin tutustuminen sujuu hyvin omalla autolla, mutta myös linja-autolla pääsee mm. Sammattiin ja Lohjalle sekä edelleen Turkuun ja Helsinkiin. Ateljeen varustukseen kuuluu kolme polkupyörää, joilla pääsee kätevästi asioimaan Karjalohjan keskustaan. Soutuvene mahdollistaa retken Lohjanjärvellä.

VARUSTUS Ateljeessa (30 m2) on takalla lämpiävä tupa, keittiö, makuuparvi ja puulämmitteinen sauna. Käyttövesi johdetaan järvestä pumpulla ateljeen kuistille. Juomavesi noudetaan erillisiin kantosäiliöihin kauppareissun yhteydessä Salen seinästä. Ateljeessa on makuutilat kuudelle. Ateljee on monipuolisesti varustettu ja kalustettu. Ateljeesta löytyvät mm. jääkaappi pakastelokerolla, sähköuuni, mikroaaltouuni, astiat, ruokailuvälineet, peitot, tyynyt ja patjat sekä kahden hengen vuodesohva. Vuokralaiset tuovat omat lakanat ja pyyhkeet tullessaan. Käymälä on erillisessä ulkorakennuksessa.

TYÖSKENTELY Aspan ateljeessa on mahdollisuus pienimuotoiseen työskentelyyn ja toinen suurempi ateljee löytyy ympäröivästä luonnosta.

TIETOKONE Ateljeessa ei ole omaa tietokonetta, mutta liikkuva laajakaistayhteys toimii hyvin kannettavan tietokoneen tai matkapuhelimen avulla.

ASPAN UUSI ATELJEE Vilniemen uuden ateljeen suunnittelu jatkuu. Uudisrakennukset moninkertaistavat käytössä olevat tilat ja parantavat oleellisesti taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA