Galleria SEINÄ:N HAKU vuodelle 2018

Hakuaikaa jatkettu 22.12.2017 asti!

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton (SKjL) ikkunagalleria Helsingin keskustassa toimiston yhteydessä Mannerheimintiellä. Galleria esittelee SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoiden teoksia. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ovat avoinna ympäri vuorokauden 24/7. Galleria Seinän näyttelyt saavat päivittäin tuhansien ihmisten huomion. Viiden vuoden aikana näyttelyissä on ollut esillä laaja kirjo maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia veistoksia, valokuvia ja videotaidetta eri puolilla Suomea asuvilta taiteilijoilta. Elokuussa Taiteiden yö -tapahtumassa on mahdollisuus esittää myös projektiluonteista erityisohjelmaa. Vuosi 2018 on SKjL:n 80-vuotisjuhlavuosi.

Sähköinen vapaamuotoinen hakemus lähetetään liitteineen sähköpostiosoitteeseen galleriaseina@gmail.com 22.12.2017 mennessä. Hakemukseen taiteilijan yhteystietojen lisäksi näyttelysuunnitelma, toivomus näyttelyn ajankohdasta, kuvia näyttelyyn ehdotettavista teoksista ja ansioluettelo sekä linkki mahdollisille kotisivuille. Sähköpostiviestin/hakemuksen suositeltava enimmäiskoko liitteineen on 5 MB.

Näyttelyaika on noin yksi (1) kalenterikuukausi. Näyttely avautuu ensimmäisenä sovittuna avoinna olopäivänä klo 00.00 ja sulkeutuu viimeisenä päivänä klo 00.00.

Galleria SEINÄ:n näyttelytila/ripustusseinän ja -tason mitat ovat leveys 244 cm, korkeus 168 cm ja syvyys 78 cm. Korkeus on mitattu ylhäältä ripustuskiskosta alas ripustustasoon. Ripustustason pinta on 43 cm korkeudella lattiasta ikkunan tasolla. Yhtenäinen ripustusseinä ja -taso koostuu kahdesta 122 cm leveästä osasta ja se liikkuu pyörillä irti gallerian ulkoikkunasta ripustuksen ja purkamisen ajaksi. Teosten kiinnitys seinään pääasiassa metalliseen ripustuskiskoon kiinnitettävillä 2 mm läpinäkyvillä siimoilla, joissa on liukuva/lukkiutuva kiinnityskoukku. Yksi siima kestää noin 20 kg:n painon. Myös muu kiinnitys on mahdollista.

Näyttelyn ripustuksesta ja purkamisesta vastaa taiteilija. Ripustus ja purkaminen suoritetaan pääsääntöisesti yhden päivän aikana ja sovitaan aina erikseen jokaisen taiteilijan kanssa. Ripustuksessa tarvittavat työkalut löytyvät galleriasta. Taiteilija vastaa teosten kuljetuksista ja vakuutuksista. SKjL vastaa tiedotuksesta. Näyttelyvuokra on 220 €. Teosmyyntiprovisiota ei peritä. Erillisiä avajaisia ei järjestetä.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Merja Puustinen
050-595 4974, info@skjl.fi

Galleria SEINÄ
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry
Mannerheimintie 19 b, 00250 Helsinki
galleriaseina@gmail.com