Galleria SEINÄ

Galleria SEINÄn helmikuun 2018 taiteilija on Kalle Laitinen. Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria toimitilansa yhteydessä Helsingissä (Mannerheimintie 19 b, 00250 Helsinki). Galleria SEINÄ esittelee SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoiden teoksia ja on avoinna ympäri vuorokauden 24/7.

Galleria SEINÄ  helmikuu 2018
Kalle Laitinen

Näytös
Abstraktia taidetta tunteiden syvyyksistä
1.- 28.2.2018

Christin, 2018
akryylimaali, öljymaali, muste, maski, hiili pellavakankaalle
130 x 140 x 4 cm

Kalle Laitinen (s. 1975) on kuvataiteilija, joka on kiinnostunut henkisen kokemuksen ja tunteiden syvyyksien tuomisesta kankaalle abstraktin taiteen keinoin. Laitinen on koulutukseltaan kuvataiteilija (AMK) ja opiskellut kuvataiteita Tampereen ammattikorkeakoulussa, Lahden Muotoiluinstituutissa ja School Of Art Glasgowissa.

”Minua kiinnostaa paluu sisäisen kokemuksen malliin, jossa tunteilla on merkittävin osuus, kanavoituen teknisen osaamisen ja reagoimiseen sattumanvaraisuuden kautta.  Haluan ikäänkuin pysäyttää ajan arkisen kiireen ja kaaoksen keskellä, keskittyen mielen omituisiin maisemiin.  Maalausteni sisältönä on elämä, ihminen tunteineen sinänsä vastareaktiona kaupallisuudelle ja kyynisyydelle. ”

www.kallelaitinen.fi

Näyttelyä on tukenut Kauno ry, Lahti.

VUODEN 2018 TAITEILIJAT
Tammikuu – Laura Melkinen, Helmikuu – Kalle Laitinen, Maaliskuu – Minttu Saarinen, Huhtikuu – Kristiina Lempiäinen-Trzaska, Toukokuu – Kaisa Heikkinen, Kesäkuu – Tiina Poutanen, Heinäkuu – Anni Kristiina, Elokuu – Tuija Hirvonen-Puhakka, Syyskuu – Aino Toivettula, Lokakuu – Kati Leskinen, Marraskuu – Sara Ilveskorpi ja Joulukuu – Maarit Malin-Pötry ja Reijo Puranen

Galleria SEINÄ – HAKU vuodelle 2018