Galleria SEINÄ

Galleria SEINÄn joulukuun 2017 taiteilija on Milla Karppinen. Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria toimitilansa yhteydessä Helsingissä (Mannerheimintie 19 b, 00250 Helsinki). Galleria SEINÄ esittelee SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoiden teoksia ja se on avoinna ympäri vuorokauden 24/7.

Milla Karppinen ”MATKA” 1.- 30.12.2017

Matka kuvaa ihmisen matkaa sisimpäänsä ja oman todellisuuden etsintää. Minua kiehtoo ihmisten jatkuva onnellisuuden tavoittelu ja merkityksen haku elämälleen. Toiset etsivät koko elämänsä löytämättä mitään ja hakevat merkitystä elämälleen omaisuuden ja omistuksen kautta. Mitä ihminen etsii ja miksi? Löytyykö esim. onni matkojen päästä maailmalta vai ehkä tavallisesta arjesta? Kaikki elävät elämäänsä kuitenkin itse ja mikä on merkityksellisintä kullekin, se on jokaisen itse ratkaistava.

Teokseni ovat paperille maalattuja sekatekniikkatöitä. Käytän niiden valmistamiseen pigmentinsiirtotekniikkaa, erilaisia maalaustekniikoita ja kollaasia sekaisin.

I come to get you Milla Karpppinen 2016

If you snow away Milla Karppinen 2016

Galleria SEINÄ  joulukuu 2017
Milla Karppinen

 

 

 

v. 2016-2017, hinnat 520-860 € kpl

VUODEN 2017 TAITEILIJAT
Tammikuu – Päivi Allonen, Helmikuu – Jamie Ranta, Maaliskuu – Sirpa Miettinen, Huhtikuu – Marika Schroderus, Toukokuu – Leena Mäki-Patola, Kesäkuu – Katja Härkki, Heinäkuu – Margarita Rosselló Ramón, Elokuu – Leena Joro, Syyskuu – Markku Haanpää, Lokakuu – Katri Yli-Erkkilä, Marraskuu – Susanna Iivanainen ja Joulukuu – Milla Karppinen

SKjL Galleria SEINÄ Info taiteilijoille 2017