GALLERIA SEINÄ HAKU VUODELLE 2019

HAKU AUKI 31.10. ASTI.

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton (SKjL) ikkunagalleria Helsingin keskustassa Mannerheimintiellä. Galleria SEINÄ esittelee SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoiden teoksia. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Ikkunagalleriana toimiva Galleria SEINÄ on avoinna ympäri vuorokauden 24/7. Galleria SEINÄ sopii hyvin maalausten, piirrosten ja grafiikan sekä veistosten, yhtä lailla kuin installaatioiden ja projektimaistenkin teosten esittelyyn.

Videoteosten esittämiseen ikkunagalleria sopii parhaiten marraskuusta helmikuulle. Elokuun näyttelyyn voi liittää Taiteiden yö-tapahtumassa toteutettavaa erityisohjelmaa esimerkiksi performanssin.

Näyttelyaika on noin yksi (1) kalenterikuukausi. Näyttely avautuu ensimmäisenä sovittuna avoinna olopäivänä klo 00.00 ja sulkeutuu viimeisenä päivänä klo 00.00. Erillisiä avajaisia ei järjestetä. Näyttelyvuokra on 220 €. Teosmyyntiprovisiota ei peritä.

Vuonna 2019 Galleria SEINÄ:n näyttelyhaku on avoinna SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoille 31.10. asti. Sähköinen vapaamuotoinen hakemus lähetetään liitteineen sähköpostilla osoitteeseen galleriaseina@gmail.com.

Hakemuksessa tulee olla taiteilijan yhteystietojen lisäksi näyttelysuunnitelma ja toivomus näyttelyn ajankohdasta. Hakemukseen liitetään näyttelyyn ehdotettavista teoksista enintään 6 kpl teoskuvia sekä ansioluettelo ja linkki kotisivuille. Sähköpostiviestin/hakemuksen suositeltava enimmäiskoko liitteineen on 5 MB. Sähköinen haku vuoden 2018 näyttelyaikojen osalta päättyy 31.10.2018, jolloin hakemuksen tulee olla perillä.

Galleria SEINÄ:n näyttelytila/ripustusseinän ja -tason mitat ovat leveys 244 cm, korkeus 168 cm ja syvyys 78 cm.

Näyttelyn ripustuksesta ja purkamisesta vastaa taiteilija. Ripustus ja purkaminen suoritetaan pääsääntöisesti yhden päivän aikana ja sovitaan aina erikseen jokaisen taiteilijan kanssa.

Taiteilija vastaa teosten kuljetuksista ja vakuutuksista. SKjL vastaa tiedotuksesta.