HAEMME OSA-AIKAISTA JÄRJESTÖSIHTEERIÄ LIITON TOIMISTOLLE

Haemme pieneen toimistotiimiimme Helsinkiin osa-aikaista (65 %) järjestösihteeriä 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan alkavaan työsuhteeseen. Palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston yleishyödyllisille yhdistyksille myöntämä 100 % palkkatuki työsuhteen ajaksi.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu liiton perustoimintaan liittyvissä toimistotehtävissä, viestinnässä ja jäsenpalvelujen toteuttamisessa avustaminen. Järjestösihteeri toimii jäsenistön yhteyshenkilönä jäsenasioihin (jäsenrekisteri, jäsenkortti, jäsenedut, taiteilijaresidenssi) liittyen. Toivomme järjestösihteeriltä järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus järjestökentän hallinnollisista tehtävistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito (erityisesti englanti, ruotsi) katsotaan eduksi. Järjestösihteerin työnkuva tarkentuu yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Koulutamme työntekijän tehtävään.

Järjestösihteerin tehtävä on määräaikainen 12 kuukauden ajan. Myös lyhyemmästä työsuhteesta voidaan sopia, mutta toivomme vähintään 6 kk sitoutumista tehtävään. Tehtävän viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan 1.500 euron kuukausipalkkaa. Koska palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä 100 % palkkatuki, suosittelemme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Liiton toimistotilat ja ikkunagalleria SEINÄ sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 19 b. Lue lisää liiton toiminnasta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.7.2020 mennessä toiminnanjohtaja Venla Styrmanille venla.styrman@skjl.fi. Toiminnanjohtaja vastaa tiedusteluihin ensisijaisesti sähköpostitse ja on lomakaudesta johtuen tavoitettavissa puhelimitse vain 30.6. ja 1.7.2020 klo 12-14. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 32-33.