HAEMME OSA-AIKAISTA JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

Haemme toimistollemme Helsinkiin osa-aikaista (65 %) järjestösihteeriä 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan työsuhteeseen. Palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston yleishyödyllisille yhdistyksille myöntämä 100 % palkkatuki työsuhteen ajaksi.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu liiton perustoimintaan liittyvissä toimistotehtävissä, viestinnässä ja jäsenpalvelujen toteuttamisessa avustaminen. Järjestösihteeri toimii jäsenistön yhteyshenkilönä jäsenasioihin (jäsenrekisteri, jäsenkortti, jäsenedut, taiteilijaresidenssi) liittyen.

Kokemus järjestökentän hallinnollisista tehtävistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito (erityisesti englanti, ruotsi) katsotaan eduksi. Järjestösihteerin työnkuva tarkentuu yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Koulutamme työntekijän tehtävään.

Järjestösihteerin tehtävä on määräaikainen 6-12 kuukauden ajan. Tehtävän viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan 1.500 euron kuukausipalkkaa. Koska palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä 100 % palkkatuki, suosittelemme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Liiton toimistotilat ja ikkunagalleria SEINÄ sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 19 b. Lue lisää liiton toiminnasta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 28.2.2021 mennessä toiminnanjohtaja Venla Styrmanille venla.styrman@skjl.fi. Toiminnanjohtaja vastaa tiedusteluihin ensisijaisesti sähköpostitse. Haastattelut tehtävään järjestetään etäyhteyksin viikolla 9-10.