HAEMME OSA-AIKAISTA JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto on valtakunnallinen kuvataidejärjestöjen katto-organisaatio, johon kuuluu 53 jäsenyhdistystä. Liitto tukee kuvataiteen monimuotoisuutta ja alueellista vaikuttavuutta koko maan kattavan taiteilijaseurojen, taideyhdistysten ja niiden jäseninä olevien kuvataiteilijoiden verkostojen avulla.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto hakee nyt osa-aikaista (65 %) järjestösihteeriä 12.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu liiton perus- ja hanketoimintaan liittyvissä toimistotehtävissä, viestinnässä ja jäsenpalvelujen toteuttamisessa avustaminen sekä muut työnantajan osoittamat tehtävät. Järjestösihteerin työnkuva tarkentuu yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Koulutamme työntekijän tehtävään.

Järjestösihteerin tehtävä on määräaikainen 12 kuukauden ajan. Myös lyhyemmästä työsuhteesta voidaan sopia, mutta toivomme vähintään 6 kk sitoutumista tehtävään. Palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston yleishyödyllisille yhdistyksille myöntämä 100 % palkkatuki työsuhteen ajaksi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Tehtävän viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan 1.500 euron kuukausipalkkaa. Liiton toimitilat sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 19 b.

Tiedustelut, lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 16.6.2019 mennessä toiminnanjohtaja Venla Styrmanille venla.styrman(a)skjl.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 26.