HAEMME TOIMINNANJOHTAJAA

Teemu Kangas, Halkokasa, tussi paperille, 2015, SKjN:n vuosinäyttely JIPPO & SYYT- 2.9.-
16.10.2016 Haihatus
Teemu Kangas, Halkokasa, tussi paperille, 2015, SKjN:n vuosinäyttely JIPPO & SYYT- 2.9.- 16.10.2016 Haihatus

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto hakee uutta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen nykyisen siirtyessä taiteilija-apurahalle.

SUOMEN KUVATAIDEJÄRJESTÖJEN LIITTO (SKjL) on vuonna 1938 perustettu valtakunnallinen taiteilijaseurojen kattojärjestö, johon kuuluu jäsenenä 53 yhdistystä. SKjL on Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestö, jonka keskeisenä tehtävänä on kuvataiteilijoiden alueellinen edunvalvonta. SKjL pyrkii tasoittamaan eroja maamme eri osissa asuvien kuvataiteilijoiden toimeentulo- ja työskentelymahdollisuuksien välillä.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto hakee kokopäiväistä toiminnanjohtajaa 1.1.2019 alkaen. Työ tapahtuu pääsääntöisesti liiton toimitilassa Helsingin Mannerheimintiellä. Toiminnanjohtaja johtaa yhdessä hallituksen kanssa liiton toimintaa, vastaa liiton taloudesta ja rahoituksesta sekä organisoi liiton residenssi- ja näyttelytoimintaa.

SKjL tarjoaa kiinnostavan ja itsenäisen tehtävän henkilölle, joka haluaa näköalapaikan koko maan kuvataidekenttään. Hakijalta vaaditaan järjestötyökokemusta sekä talouden ja hallinnon osaamista. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja englannin kielen hallintaa, kuvataidealan tuntemusta ja hyviä tietotekniikkataitoja. Kulttuurialan tuotanto osaaminen katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö on organisointikykyinen, aktiivinen ja aloitekykyinen, hänellä on sekä hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaidot että aimo annos tervettä järkeä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään yhtenä pdf-tiedostona 10.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen haku.skjl(a)gmail.com. Viestin otsikko ”Toiminnanjohtaja”, tiedostonimi hakijan oma nimi (etunimi_sukunimi.pdf).

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään viikolla 39 Helsingissä. Lisätietoja: toiminnanjohtaja Merja Puustinen