Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) kutsuu kuvataiteilijoita ehdottamaan teoksiaan Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaaliin Joensuuhun 27.9.–25.11.2018.

///

Mitkä Bileet…? Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaali on liiton 80-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma. Kuvataidefestivaalin ytimenä on 2 kuukautta kestävä nykytaiteen katselmus Joensuun taidemuseossa, Taidekeskus Ahjossa ja Galleria Kohinassa. Lisäksi festivaalin aikana järjestetään runsaasti monipuolista kuvataiteeseen liittyvää ohjelmaa. Tule mukaan bilettämään kuvataide kuuluu kaikille!

Kuvataidefestivaalin teoshaku on avoin kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville taiteilijoille ja taiteilijaryhmille sekä kuvataiteen korkeakouluopiskelijoille. Hakeminen ei edellytä taiteilijajärjestöjen jäsenyyttä. Tarjottavien teosten on oltava vuosina 20162018 valmistuneita. Teosvalinnat tehdään sähköisen hakumateriaalin perusteella.

Kuraattorina on Joensuusta kotoisin oleva kuvataiteilija, tutkija Mika Karhu. Kuraattori valitsee hakijoiden joukosta SKjL:n Aspa-stipendiaatin, joka saa yksityisnäyttelyn festivaalin ajaksi Galleria Kohinaan.