Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaalin taiteilijat on valittu!

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaaliin Joensuun taidemuseoon, Taidekeskus Ahjoon ja Galleria Kohinaan 27.9.-25.11.2018 on valittu 49 taiteilijaa/taiteilijaryhmää. Kuraattorina toimii taiteen tohtori, kuvataiteilija Mika Karhu.

Valitut taiteilijat/taiteilijaryhmät ovat:

Aho Anna

Forsman
 Riitta

Gröhn-Soininen Reetta

Haglund Bo

Harmaala Aulis

Heikkinen Jaakko

Hypnobatia -ryhmä

Hyvärinen Ismo

Isotalo Mari

Jakkila Magdaleena

Jotuni Kim

Järnström Jari

Kaija Katriina

Kangasmaa Tuomo

Keskisarja Nella

Koskinen Aki

Kuosmanen Juha

Kurikka Anja

Kärkkäinen Reijo

Leeve Jaakko

Leimu Hannu

Lehvonen Ville

Marjeta Tiina

Metso Juha

Mäkelä-Haapalinna
 Pirkko

Mulari Mari

Mustonen Emmi

Mäntymaa Heikki

Naumanen Heidi

Ojanen Maija

Okko Juha

Patala Mervi

Piiroinen Outi

Pohjonen Laura

Posti Riitta

Puoskari Paula

Pylkkö
 Leena

Rahikainen Jelina

Rantala Maarit

Ruotsalainen Topi

Rytkönen Ilona

Saharinen Jokke

Suhonen Jukka

Tanner Maj-Lis

Turunen Harri

Turunen Reijo

Valkonen-Goldblatt Arja

Vasara Heidi

Wolfram Maria

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) kutsuu kuvataiteilijoita ehdottamaan teoksiaan Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaaliin Joensuuhun 27.9.–25.11.2018.

Mitkä Bileet…? Juhlat/Bileet/Party/Fest/Hïeje -kuvataidefestivaali on liiton 80-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma. Kuvataidefestivaalin ytimenä on 2 kuukautta kestävä nykytaiteen katselmus Joensuun taidemuseossa, Taidekeskus Ahjossa ja Galleria Kohinassa. Lisäksi festivaalin aikana järjestetään runsaasti monipuolista kuvataiteeseen liittyvää ohjelmaa. Tule mukaan bilettämään —kuvataide kuuluu kaikille!

Kuvataidefestivaalin teoshaku on avoin kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville taiteilijoille ja taiteilijaryhmille sekä kuvataiteen korkeakouluopiskelijoille. Hakeminen ei edellytä taiteilijajärjestöjen jäsenyyttä. Tarjottavien teosten on oltava vuosina 2016–2018 valmistuneita. Teosvalinnat tehdään sähköisen hakumateriaalin perusteella.

Kuraattorina on Joensuusta kotoisin oleva kuvataiteilija, tutkija Mika Karhu. Kuraattori valitsee hakijoiden joukosta SKjL:n Aspa-stipendiaatin, joka saa yksityisnäyttelyn festivaalin ajaksi Galleria Kohinaan