PIRJO VARTIAINEN

PIENI ON KAUNISTA

1.-31.7.2020

Pirjo Vartiainen (s.1958) käsittelee näyttelynsä teeman kautta luonnon pienistä asioista horsmaa, jota pidetään toisarvoisena ja lähinnä rikkaruohokasvina. Mikä merkitys luonnolla on elämässämme? Vartiainen haluaa tuoda maalauksillaan esiin luonnon ja pienten asioiden merkittävyyttä ympäristössämme ilon tuojana ja voimaannuttavana tekijänä.

"Taiteilijuuteeni vaikuttaa oleellisesti se, että olen viettänyt lapsuuteni maaseudulla. Luonnon ohella värit ovat innoitukseni lähde ja inspiroivat taiteen tekemistäni. Luonnon läheisyydessä elämän hetket kietoutuvat luontoon. Kauniit värit ja elämän ihanuus, valo ja varjot, elämän hauraus sekä tummat sävyt, vaihtelevat elämässä hetkestä toiseen."

Kuvataiteilija Pirjo Vartiainen asuu ja työskentelee Mikkelissä. Hän edustaa liiton jäsenyhteisöistä savonlinnalaista Ars Nova ry:tä.

Taiteilijan verkkosivut | Facebook | Instagram

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria Helsingin keskustassa, Töölössä. Galleria sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella, aivan joukkoliikenteen pysäkkien läheisyydessä. Galleria SEINÄ on avoinna kaupunkilaisille vuorokauden ympäri. 

GALLERIA SEINÄ, MANNERHEIMINTIE 19 b, 00250 HELSINKI