LENA KUIVISTO

WELL DONE, GIRL!

1.-30.4.2021

Lena Kuiviston "Well done, girl!" (Hyvä tyttö!) koostuu kahdesta suuresta akryylimaalauksesta. Kuivisto on vuodesta 2019 alkaen maalannut pieniä esittäviä vesivärimaalauksia, mutta Galleria SEINÄ:n näyttelyyn hän on tehnyt kokeiluja ja maalannut akryyliväreillä suuremmat teokset kankaalle.

"Maalaukseni ovat esittäviä ja kuvaavat usein ihmisiä, etenkin lapsia, jotka ovat lähellä minua. Kerron tarinoitani ja muutan henkilökohtaisen kokemukseni johonkin, johon toivon muidenkin voivan samaistua. Aihe on ajankohtainen, sillä ihmissuhteiden merkitys on korostunut sosiaalisen eristäytymisen aikana. Teokset ovat myös kunniaosoitus näille pienikokoisille ihmisille, lapsille, joita ei mielestäni usein nähdä kuvataiteessa."

Kuvataiteilija Lena Kuivisto (s. 1966) työskentelee pääasiassa vesiväreillä. Hän on Turun Taiteilijaseuran jäsen. Näyttelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus ja Kansan Sivistysrahasto ry.

Taiteilijan verkkosivut | Instagram

Tiedustelut teoksista:
Lena Kuivisto
lena.kuivisto@gmail.com

Sivun teoskuva: Lena Kuivisto, Well done girl! (4), 2021, 90 cm x 90 cm, akryyli kankaalle

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria Helsingin keskustassa, Töölössä. Galleria sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella, aivan joukkoliikenteen pysäkkien läheisyydessä. Galleria SEINÄ on avoinna kaupunkilaisille vuorokauden ympäri koronapandemian aiheuttamasta poikkeustilasta huolimatta. 

GALLERIA SEINÄ, MANNERHEIMINTIE 19 b, 00250 HELSINKI