Saavutettavuusseloste

Tämä on organisaation Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.skjl.fi ja se on laadittu / päivitetty 30.9.2020.

Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Liitto pyrkii takaamaan skjl.fi-verkkosivuston ja siihen liittyvien erillissivustojen saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 täytäntöönpanemiseksi annetun kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

Digipalveluiden saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset suurelta osin. Sivustolla olevat liitetiedostot eivät ole säännöllisesti vaatimusten mukaisia: osa palveluun tuoduista tiedostoista ja materiaaleista ei vielä vastaa vaatimuksia. Materiaaleja korjataan paraikaa käytössä olevien resurssien puitteissa saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Parannusta vaativat lisäksi palvelun kuvasisältöjen alt-tekstit.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen?

Kerro meille saavutettavuuspuutteesta sähköpostitse ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi: info@skjl.fi. Saavutettavuudeltaan puutteelliset liitetiedostot ja muut sisällöt voi pyytää saavutettavana ottamalla yhteyttä samaan sähköpostiosoitteeseemme.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Tämä menettely vastaa direktiivin artiklan 7(1)(b) mukaista täytäntöönpanomenettelyä. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi