JÄSENKOULUTUS: YHDISTYKSEN TOIMINNAN MARKKINOINTI VERKOSSA

Yhdistyksen toiminnan markkinointi verkossa
– Miten otat tehokkaasti verkon eri kanavat käyttöön?

Keskiviikkona 3.11. klo 14.00-16.00

Koulutus tarjoaa käytännössä testattuja vinkkejä yhdistyksen toiminnan markkinointiin verkon eri kanavissa. Toiminnan verkkomarkkinointi on kokonaisuus, jossa kannattaa hyödyntää monipuolisesti verkon tarjoamia mahdollisuuksia. Käsittelyssä ovat mm. hakukoneystävälliset ja saavutettavat kotisivut, ilmainen ja maksettu näkyvyys sosiaalisessa mediassa, blogit ja sähköpostimarkkinointi.

Tule mukaan oppimaan uutta ja jakamaan myös omia kokemuksiasi verkossa markkinoimisesta!

Kouluttajana toimii Kansalaisfoorumin viestinnän suunnittelija Riitta Liski. Hän on työnsä lisäksi osallistunut vapaaehtoisena myös pienehkön yhdistyksen tapahtumamarkkinointiin verkossa.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenille, jäsenyhteisöjen henkilökunnalle ja luottamushenkilöille. Koulutus toteutetaan verkkokurssina maksuttomalla Zoom-alustalla. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteydellä varustettu tietokone tai mobiililaite. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ja ohjeet kurssia edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake 1.11.2021 mennessä.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi
Ilmoittautuminen markkinointikoulutukseen
Mitä verkon viestintäkanavia teillä on käytössänne? 
Valitse kaikki käytössänne olevat kanavat.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa tietosi osallistujarekisteriin. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.