KANSALAISFOORUMIN KURSSITUEN KIINTIÖT HAETTAVISSA VUODELLE 2022

Kansalaisfoorumi tarjoaa yhdistyksille apua koulutusten ja kurssien suunnitteluun sekä taloudellista tukea kustannuksiin. Kurssituki kuuluu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöille liiton jäsenyyden kautta.

Marraskuun 2021 aikana ovat haettavissa yhdistyskohtaiset kurssituntikiintiöt vuodelle 2022. Vuosikiintiötä hakiessa kirjataan hakemukseen kuvaus suunnitellusta kurssitoiminnasta; koulutuksien tavoitteet, kurssiaiheet, kohderyhmät, tuntimäärät ja ajankohdat. Kansalaisfoorumi myöntää joulu- ja tammikuun aikana kullekin yhdistykselle vuonna 2022 käytettävissä olevan määrän kurssitunteja ja tämän jälkeen yhdistys pääsee kirjaamaan tarkempia kurssikohtaisia suunnitelmia.

Ensimmäinen askel on Skaftuki-verkkopalveluun rekisteröityminen. Skaftuki -palvelussa haetaan ja selvitetään kaikki kurssitoimintaan liittyvät asiat aina kurssisuunnitelmasta kurssin lopullisten kulujen ja osallistujatietojen selvittämiseen. Rekisteröitymislomakkeeseen tarvitaan yhdistyksen yhteyshenkilön lisäksi yhdistyksen puheenjohtajan allekirjoitus. Rekisteröitymisen jälkeen yhdistys saa tunnukset Skaftukeen ja pääsee tutustumaan palveluun tarkemmin.

Lue lisää Skaftuki -palveluun rekisteröitymisestä täällä (linkki).
Lue lisää kurssituen hakemisen eri vaiheista täällä (linkki).
Katso Aloitus ja vuosikiintiön hakeminen -ohjevideo (linkki).

Kurssituen hakemisessa neuvoo:
Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Minna Lepistö
puhelin: 044 298 1708, sähköposti: minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi