HEIDI HAKKARAINEN

MANNERHEIMINTIELLÄ

1.-31.8.2020

Heidi Hakkaraisen teoksen lähtökohtana on Mannerheimintie, sen historia ja tämä hetki. Teos syntyy Mannerheimintien varrella ja saa vaikutteita päivittäin sen tapahtumista, näkymistä ja aistikokemuksista.

"Poimin ympäristöstä muotoja, värejä, liikettä ja rytmiä, ääniä ja tuoksuja. Julkisessa tilassa työskentely on intuitiivista, spontaania ja vuorovaikutuksessa ikkunan ulkopuolen kanssa.

Galleria SEINÄ toimii viikon ajan työhuoneenani. Taiteilijana työskentelen yleensä yksin ja intensiivisesti. Julkisessa tilassa työskentely on hyvin erilaista, siksi se kiinnostaa, mutta on myös jännittävää. Kaikki työskentelyn vaiheet ja sen aikana koetut tunteet ovat kaikkien nähtävissä."

Taiteilijan työskentelyä ja teoksen syntymistä voi seurata päivittäin 1.-7.8.2020. Teos jää galleriaan esille elokuun ajaksi.

Kuvataiteilija (AMK) Heidi Hakkarainen asuu ja työskentelee tällä hetkellä Helsingin Roihupellossa. Hän edustaa liiton jäsenyhteisöistä Helsingin Taiteilijaseura ry:tä.

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria Helsingin keskustassa, Töölössä. Galleria sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella, aivan joukkoliikenteen pysäkkien läheisyydessä. Galleria SEINÄ on avoinna kaupunkilaisille vuorokauden ympäri. 

GALLERIA SEINÄ, MANNERHEIMINTIE 19 b, 00250 HELSINKI