OHJEET TAITEILIJAJÄSENILLE SÄHKÖISEN JÄSENKORTIN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI

Gruppo jäsenkortti layout 1
IMG_2373
IMG_2374

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton sähköinen jäsenkortti toimii älypuhelimessa tai tabletissa ladattavan sovelluksen kautta. Sähköinen jäsenkortti on rekisteröity taiteilijajäsenelle sähköpostiosoitteen perusteella.

Yhteistyössä Gruppo Softwaren kanssa suunniteltu jäsenkortti on käytössä myös muissa kuvataiteen liitoissa (Muu ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto ry, Suomen Taidegraafikot ry, Valokuvataiteilijoiden liitto ry). Yhteistyö mahdollistaa sen, että taiteilijan kaikki liittojäsenyydet löytyvät samasta sovellusnäkymästä.

Korttinäkymässä on edellisvuoteen nähden muutamia uudistuksia. Jäsentiedot -näkymästä löytyvät suorat linkin liiton verkkosivuille ja jäsenpalveluihin. Vuoden 2022 jäsenkortti on myös kaksipuolinen; kortin kääntöpuolen saa näkyviin painamalla kortin kuvaa Jäsentiedot -näkymässä.

Toimi seuraavasti ottaessasi korttia käyttöön ensimmäistä kertaa:

1.) Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) applikaatio nimeltään Gruppo ID.

2.) Klikkaa lataamasi Gruppo ID:n "Rekisteröidy" -painiketta. Käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon saat yhdistykseltäsi tulevan jäsenpostin.

3.) Sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkki. Avaa linkki, luo itsellesi salasana ja viimeistele rekisteröityminen.

4.) Avaa lataamasi Gruppo ID -sovellus, klikkaa "Kirjaudu" -painiketta ja syötä luomasi salasana. Liiton vuoden 2022 jäsenkortti tulee näkyviin.

Mikäli palvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, varmista ensin, että taustayhdistyksesi (liiton jäsenyhteisö) on kerännyt ja luovuttanut tietosi oikein eteenpäin liitolle.

Mikäli rekisteröityminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton toimistolle, toiminnanjohtaja Venla Styrmaniin; venla.styrman@skjl.fi.

Taiteilijajäsenten, joilla sähköinen kortti on ollut jo vuonna 2021 käytössä, ei ole tarpeen rekisteröityä kortin käyttäjäksi uudestaan. Riittää, että korttinäkymän päivittää tai sovellukseen kirjautuu uudelleen jo luomillaan tunnuksilla. Mikäli kuitenkin taiteilijajäsenen sähköpostiosoite on edellisvuodesta muuttunut (ja muuttunut osoite on ilmoitettu liitolle jäsenkortteja tilatessa), tulee rekisteröityminen tehdä uudestaan.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenedut taiteilijaseuroille ja seurojen taiteilijajäsenille löytyvät verkkosivujen Jäsenpalvelut -kohdasta (linkki).

Lisätietoa ja tiedustelut:
Toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi