Residenssipaikan hakeminen

Residenssipaikkojen haku vuodelle 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille hakeneille mielenkiinnosta, hakijoita tiedotetaan jahka päätökset ensi vuoden residenssipaikkojen jaosta on tehty.

Aspan ateljeen residenssipaikkojen haku vuodelle 2023 on avoinna 7.10.-7.11.2022 välisen ajan. Residenssiviikkoa voivat hakea kaikki Suomessa asuvat kuvataiteilijat yhdeksi tai useammaksi viikoksi. Etusijalla ovat Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöjen taiteilijat ja erityisesti ne, jotka eivät ole ateljeeta aiemmin vuokranneet.

Vuoden 2023 vuokrakausi on 1.5.-29.10.2023 eli viikot 18-43. Ateljeen vuokra on liiton jäsenyhteisöjen taiteilijoilta 350 €/ viikko ja muilta 700 €/ viikko.

Vilniemessä Karjalohjalla sijaitseva Aspan ateljee sopii erityisesti vapaa-ajan viettoon ja lomailupaikaksi niin yksittäisille taiteilijoille perheineen kuin taiteilijaryhmillekin. Aspan ateljee sijaitsee Lohjanjärven rannalla kolmen ja puolen hehtaarin luonnonkauniilla tontilla, joka takaa vierailijoilleen rauhallisen ympäristön. Lue lisää.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton toimisto, residenssi@skjl.fi