TULE TOTEUTTAMAAN MENTAL HEALTH ART WEEK 2022 -TAPAHTUMAA!

mhaw

Mental Health Art Week, MHAW 2022 – Hyvää mieltä kulttuurista -toimintaviikko on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n koordinoima tapahtumakokonaisuus toukokuussa 2022. Toimintaviikon tavoitteena on alentaa kynnystä keskustella mielenterveydestä ja sen merkityksestä niin yksilön kuin yhteisöjenkin tasolla. 

Alkujaan skotlantilaiseen ideaan perustuva MHAW toteuttaa taide- ja kulttuuritapahtumia eri-ikäisille osallistujille ympäri Suomea. Toimintaviikon aikana paikalliset MIELI ry:n jäsenjärjestöt (linkki) yhteistyökumppaneineen järjestävät alueillaan mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidepainotteisia tapahtumia. Vuoden 2022 tapahtumaviikon teema tarkentuu lokakuun 2021 aikana.

ONKO YHTEISÖNNE ETSIMÄMME YHTEISTYÖKUMPPANI?

Etsimme nyt Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenistöstä (linkki) kumppaneita MIELI -paikallisjärjestöille. Olisiko taiteilijaseuranne kiinnostunut järjestämään teemaan sopivaa taideohjelmaa (esimerkiksi näyttely, tapahtuma, kurssi tai tempaus) yhteistyössä mielen hyvinvointia edistävän yhteisön kanssa?

Järjestämme kiinnostuneille yhteisöille yhteisen info- ja keskustelutilaisuuden  torstaina 4.11.2021 klo 15.00-16.30 Teamsin välityksellä. Keskustelussa mukana ovat MHAW2022 -koordinaattori Melis Ari-Gurhanli ja MIELI -jäsenjärjestöjen edustajat. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja tule mukaan suunnittelemaan yhteistä tapahtumakokonaisuutta!

Lisätietoa ja tiedustelut:
MIELI ry, MHAW2022 -koordinaattori Melis Ari-Gurhanli, melis.ari@mieli.fi, 040 186 8122
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry, toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi

Ilmoittautuminen MHAW 2022 -infoon

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa tietosi osallistujarekisteriin. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.