TULE TOTEUTTAMAAN MENTAL HEALTH ART WEEK 2022 -TAPAHTUMAA!

Mental Health Art Week, MHAW – Hyvää mieltä kulttuurista -toimintaviikko on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n koordinoima tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 23.-29.5.2022. Toimintaviikon tavoitteena on alentaa kynnystä keskustella mielenterveydestä ja sen merkityksestä. Vuoden 2022 tapahtumaviikon teemoja ovat Toivo ja Rohkeus.

Alkujaan skotlantilaiseen ideaan perustuva MHAW toteuttaa taide- ja kulttuuritapahtumia eri-ikäisille yleisöille ympäri Suomea. Toimintaviikon aikana paikalliset MIELI ry:n jäsenjärjestöt (linkki) yhteistyökumppaneineen järjestävät alueillaan mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidepainotteisia tapahtumia.

ONKO YHTEISÖNNE ETSIMÄMME YHTEISTYÖKUMPPANI?

Etsimme nyt Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenistöstä (linkki) kumppaneita MIELI -paikallisjärjestöille. Olisiko taiteilijaseuranne kiinnostunut järjestämään teemaan sopivaa taideohjelmaa (esimerkiksi näyttely, tapahtuma, kuvataidekurssi tai keskustelutilaisuus) yhteistyössä mielen hyvinvointia edistävän yhteisön kanssa?

Järjestämme kiinnostuneille yhteisöille yhteisen info- ja keskustelutilaisuuden  torstaina 4.11.2021 klo 15. Keskustelussa mukana ovat MHAW2022 -koordinaattori Melis Ari-Gurhanli ja MIELI -jäsenjärjestöjen edustajat.

Mukaan yhteistyöhön ehdit vielä alkuvuoden 2022 aikana. Pyrimme löytämään paikalliset kumppanit helmikuun puoliväliin mennessä, jolloin MIELI -paikallisyhdistyksien on mahdollista hakea MIELI ry:ltä taloudellista tukea tapahtumiensa järjestämiseksi. Järjestämme koko osallistujajoukon yhteisen tapaamisen seuraavan kerran 10.3.2022 klo 14, jolloin kuulemme toteutuvista paikallistapahtumista ja suunnittelemme yhteisiä viestinnän askelia.

Lisätietoa ja tiedustelut:
MIELI ry, MHAW2022 -koordinaattori Melis Ari-Gurhanli, melis.ari@mieli.fi, 040 186 8122
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry, toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi