HENKILÖKUNTAMUUTOKSIA LIITON TOIMISTOLLA - RAHOITUSTILANNE MUUTTAA MYÖS TOIMENKUVIA

2EB3DA0A-547A-4561-A46B-7AA8B9DA4A9E

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton Taiteen edistämiskeskukselta vuodelle 2022 saama toiminta-avustusleikkaus on vaatinut sopeuttamistoimia, jotka kohdentuvat myös liiton henkilökuntaan ja henkilökunnan toimenkuviin. Liitossa työskentelee syyskuusta 2022 alkaen toiminnanjohtajan sijaan jäsenasioista vastaava järjestökoordinaattori, minkä lisäksi liiton hallitus osallistuu aiempaa aktiivisemmin operatiivisten toimintojen toteuttamiseen.

Toimintavuotemme käynnistyi musertavissa tunnelmissa vastaanotettuamme Taiteen edistämiskeskuksen toiminta-avustuspäätöksen helmikuussa. Avustusleikkauksen luoma uusi taloudellinen todellisuus vaikuttaa toimintakykyymme pitkälle tulevaisuutta ja jo alkuvuonna tehtiin päätös keskittyä toimintavuoden aikana ylläpitämään vain jo käynnistyneitä perustoimintoja.

Syyskauden alkua on värittänyt henkilökuntamuutos, sillä liiton toimiston arkea hallinnoi jatkossa järjestökoordinaattori. Käynnistimme rekrytoinnin kevätkauden päätteeksi ja uutena järjestökoordinaattorina on 22.8.2022 aloittanut Riikka Puumalainen. Puumalaisen rinnalla on elo-syyskuun ajan työskennellyt tehtävästään väistynyt toiminnanjohtaja Venla Styrman, joka on perehdyttänyt uutta työntekijää ja pyrkinyt tukemaan uusien tehtävänkuvien muovautumisessa.

Puheenjohtaja Margarita Rosselló Ramón toivoo jäsenistöltä ymmärrystä muutosten keskelle. "Kiitän hallituksemme puolesta toiminnanjohtajaamme Venlaa kovasta puurtamisesta ja liiton linjamuutosten toteuttamisesta. Kiitos myös monista yhteisistä nauruista ja toivon, että yhteistyömme jatkuu muilla tavoin myös tulevaisuudessa."

"Samalla toivotan Riikan lämpimästi tervetulleeksi - olemme iloisia saadessamme sinut joukkoomme. Jäseniltämme pyydän malttia, jotta uusi työntekijämme ehtii rauhassa asettautumaan uusiin kuvioihin ja muistutan, että myös minuun voi olla sähköpostilla yhteydessä koska vain."

Yhteystiedot

Järjestökoordinaattori
Riikka Puumalainen
Jäsenasiat ja -palvelut; jäsenkortit, jäsenrekisteri, jäsenmaksut
Tavoitettavissa puhelimitse ma-to klo 11-13
050 595 4974
koordinaattori@skjl.fi

Puheenjohtaja
Margarita Rosselló Ramón

Yhteistyö, vaikuttamistyö
margarita.rossello@skjl.fi

Aspan ateljeen taiteilijaresidenssi
Residenssivieraiden yhteydenotot, tiedustelut residenssihausta
residenssi@skjl.fi

Galleria SEINÄ
Taiteilijoiden yhteydenotot, tiedustelut näyttelyhausta
galleria@skjl.fi

Lisätietoa:
Taike jakoi vuoden 2022 toiminta-avustuksensa - liitolle musertavia uutisia 8.3.2022