JÄSENKOULUTUS: TEKIJÄNOIKEUTTA TAITEILIJASEUROILLE

Kuvasto

Tekijänoikeutta taiteilijaseuroille
Keskiviikkona 20.10.2021 klo 9-11

Yhteistyössä Visuaalisen alan taiteilijoiden tekijänoikeusyhdistys Kuvaston kanssa järjestettävässä aamutilaisuudessa kerrataan visuaalisen alan tekijänoikeuksien perustietoutta ja päivitetään alan ajankohtaiset kuulumiset. Koulutuksessa kerrotaan erityisesti galleria- ja taidelainaamotoiminnassa huomioitavista tekijänoikeuksiin liittyvistä seikoista taiteilijaseuratoimijan näkökulmasta.

Tekijänoikeuksista ja Kuvaston toiminnasta ovat kertomassa Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson ja asiakas- ja viestintäpäällikkö Kati Pelkonen.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenille, jäsenyhteisöjen henkilökunnalle ja luottamushenkilöille. Koulutus toteutetaan verkkokurssina maksuttomalla Zoom-alustalla. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteydellä varustettu tietokone tai mobiililaite. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ja ohjeet kurssia edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake 18.10.2021 mennessä.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi
Ilmoittautuminen tekijänoikeuskoulutukseen

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa tietosi osallistujarekisteriin. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.