KUVATAITEILIJOIDEN PERINTEISET PIKKUJOULUT ÄÄNIWALLISSA!

KUVATAITEILIJOIDEN PIKKUJOULUT
Perjantai 13.12.2019 klo 19-02

ÄÄNIWALLI, PÄLKÄNEENTIE 13, 00510 Helsinki

* Ilta aloitetaan kuplivalla 60 vuotta täyttävän Taiteilija-lehden kunniaksi. Kuohuvan juoman 100:lle ensimmäiselle tarjoaa Suomen Taiteilijaseura. Kippis! Cheers! Skål!

* DJ QOSQI notkistaa juhlakansan tarjoilemalla lantioystävällistä elektronista maailmanmusiikkia. Etelä-Amerikasta Eurooppaan ja takaisin, orgaanista menoa, tuoretta ja virkistävää soundia!

* Musiikkia ja mustaa tragikomiikkaa on luvassa illan juontajalta, kiihdyttävältä ja viihdyttävältä, sofistikoituneen räävittömältä Atomic-platinum-blonde Anita Bangiltä, jonka alta löytyy esitystaiteilija Vili Nissinen. Yllättävää irrottelua!

* Maria ja Marsialaiset tarkoittaa kovaa rokkia ja raakaa svengiä. Marsialaisten musiikillisena innoittajana toimii kaikki Telluksen erikoismeininki. Nakkikiskat, tallotut ranut, hylätyt huoltikset, pakokaasun ja metsän tuoksu sekä kaikkea valvova avaruus. Sulosointujen sähköisessä latauksessa ja pidäkkeettömässä räminässä kaikuvat 70-luvun rokki ja esihevin kultakurkut omaleimaisella marsialaisotteella. Lavan eteen luvassa ruuhkaa!

* Jimi Tenor ottaa illan lopuksi haltuunsa Ääniwallin ja yleisön kunnon setillä taattua groovea. Kun kyseessä on Jimi Tenor, voi luvassa olla mitä vain alkaen avantgardistisesta taiderockista brutaaliin elektropunkkiin, lo-fi -souliin, houseen, fuusiojazziin, afrobeatiin, psykedeeliseen jazziin ja free jazzin rajamaille. Aistit auki!

Pikkujouluja ovat hienoin arpajaispalkinnoin tukeneet Tempera ja Farbe.

Pikkujoulut on suunnattu Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenille. Tänä vuonna juhlien järjestämisvastuu on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitolla. Varmista mukanaolosi kuumissa taiteilijabileissä ja hanki lippusi jo ennakkoon.

LIPUT

Voit ostaa lipun suoraan ovelta hintaan 12 €. Maksaa voit käteisellä tai kortilla. Narikkamaksu/järjestysmiespalvelu 3,50 €:n maksetaan ovella.

MITEN PÄÄSET BILEISIIN

Ääniwalliin pääset helposti julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunut 1,7, 6T ja 9 tuovat ihan lähelle. Busseista Hattulantien pysäkille tuovat esim. bussit 64 ja 66.  Parhaat yhteydet itsellesi löydät reittioppaasta.

Lähistöllä on myös parkkipaikkoja, mikäli haluat tulla omalla autolla.

PS: Huomaathan, että Äänivallissa ei ole tarjolla ruokaa. Tankkaa siis energiat ennen bileiden alkua. Voit toki myös ottaa mukaasi sipsejä tai muuta mieluista naposteltavaa.

PIKKUJOULUT FACEBOOKISSA

LISÄTIETOA

Jimi Tenor

Maria ja Marsialaiset

DJ QOSQI

Anita Bang

Taiteilija-lehti 60 vuotta