MIKÄ IHMEEN SKJL?

7481CF05-6AA8-4057-92A6-943DB5BC5070

Mikä ihmeen SKjL?
- Tietoisku liiton toiminnasta jäsenyhteisöjen avainhenkilöille
17.11.2022 klo 17-19

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöjen avainhenkilöille - henkilökunnalle, luottamushenkilöille ja muille aktiiveille -  suunnatussa jäsentilaisuudessa kerromme liiton toiminnasta, jäsenpalveluista ja alan yhteistyöstä sekä vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Mikä ihmeen SKjL? -tilaisuuden tavoitteena on  selkeyttää kokonaiskuvaa kuvataiteen liittoviidakosta, yhteistyöstä ja tehtävänjaosta mm. edunvalvonnan suhteen. Tapaaminen antaa hyvää pohjatietoutta taiteilijayhdistyksien uusille ja vanhoille avainhenkilöille yhteisestä toimintaympäristöstämme. Vastaamme tilaisuudessa myös mielellämme kysymyksiin sekä otamme vastaan toiveitanne ja ehdotuksianne toimintamme suhteen.

Tietoisku toteutetaan maksuttomalla Zoom-alustalla. Ilmoittaudu mukaan 11.11.2022 mennessä. Yhteisökohtaista osallistujarajaa ei ole. Voit toivoessasi lähettää ennakkokysymyksen tai -kysymyksiä ilmoittautumisesi yhteydessä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Mikä SKjL -tietoiskuun 17.11.2022
Ilmoittautumalla annan luvan tallentaa tietoni osallistujarekisteriin.
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.