SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI LIITON JÄSENYHTEISÖJEN TAITEILIJAJÄSENILLE

Liitto tarjoaa jäsenkorttinsa vuonna 2021 jäsenyhteisöjensä taiteilijajäsenille ensimmäisen kerran paperisen lisäksi myös sähköisessä muodossa. Sähköinen jäsenkortti on aplikaatio Androidille ja OS:lle ja sen voivat ladata kaikki, joilla on toimiva älypuhelin tai tabletti.

Sähköinen jäsenkortti otetaan samanaikaisesti käyttöön myös muissa kuvataiteen liitoissa (Muu ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Valokuvataiteilijoiden liitto), mikä mahdollistaa sen, että taiteilijajäsenen kaikki jäsenyydet (paikallisyhdistys, Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto, välineliitto) löytyvät jatkossa saman jäsenkortin takaa. Taidelainaamoissa, joissa yhdessä Gruppo Softwaren kanssa suunnittelemamme taustaohjelmisto on otettu käyttöön, taiteilijan jäsenkortista tulevat löytymään myös teosmyyntiin, laskutukseen ja jäsenviestintään liittyviä lisäosia.

Sähköisen jäsenkortin käyttöön otto vaatii onnistuakseen uudenlaisia käytäntöjä, sillä jäsenkortti rekisteröidään taiteilijajäsenelle sähköpostiosoitteen perusteella. Keräämmekin jatkossa vuosittain (joulukuussa) jäsenyhteisökohtaisesti jäsenmäärää enemmän tietoa. Tarkemmat ohjeet sähköisen jäsenkortin käyttöön ottamiseksi on toimitettu jäsenyhteisöihimme.

Ajantasaiset jäsenedut jäsenyhteisöille ja jäsenyhteisöjen taiteilijajäsenille löytyvät verkkosivuiltamme Jäsenpalvelut -kohdasta.

Lisätietoa:
toiminnanjohtaja
Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi