SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI LIITON JÄSENYHTEISÖJEN TAITEILIJAJÄSENILLE

Liitto tarjoaa jäsenkorttinsa vuonna 2021 jäsenyhteisöjensä taiteilijajäsenille ensimmäisen kerran paperisen lisäksi myös sähköisessä muodossa. Sähköinen jäsenkortti on aplikaatio Androidille ja OS:lle ja sen voivat ladata kaikki, joilla on toimiva älypuhelin tai tabletti.

Sähköinen jäsenkortti otetaan samanaikaisesti käyttöön myös muissa kuvataiteen liitoissa (Muu ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Valokuvataiteilijoiden liitto), mikä mahdollistaa sen, että taiteilijajäsenen kaikki jäsenyydet (paikallisyhdistys, Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto, välineliitto) löytyvät jatkossa saman jäsenkortin takaa. Taidelainaamoissa, joissa yhdessä Gruppo Softwaren kanssa suunnittelemamme taustaohjelmisto on otettu käyttöön, taiteilijan jäsenkortista tulevat löytymään myös teosmyyntiin, laskutukseen ja jäsenviestintään liittyviä lisäosia.

Sähköisen jäsenkortin käyttöön otto vaatii onnistuakseen uudenlaisia käytäntöjä, sillä jäsenkortti rekisteröidään taiteilijajäsenelle sähköpostiosoitteen perusteella. Keräämmekin jatkossa vuosittain (joulukuussa) jäsenyhteisökohtaisesti jäsenmäärää enemmän tietoa. Tarkemmat ohjeet jäsenistön sähköpostiosoitteiden toimittamiseksi on toimitettu jäsenyhteisöihimme.

Ajantasaiset jäsenedut jäsenyhteisöille ja jäsenyhteisöjen taiteilijajäsenille löytyvät verkkosivuiltamme Jäsenpalvelut -kohdasta.

Liiton jäsenyhteisön toimitettua liiton toimistolle taiteilijajäsenluettelonsa voi taiteilija ottaa sähköisen jäsenkortin käyttöönsä seuraavasti:

1. Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) applikaatio nimeltään Gruppo ID.
2. Klikkaa lataamasi Gruppo ID:n "Rekisteröidy" -painiketta. Käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon saat yhdistykseltäsi tulevan jäsenpostin.
3. Sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkki. Avaa linkki, luo itsellesi salasana ja viimeistele rekisteröityminen.
4. Avaa lataamasi Gruppo ID -sovellus, klikkaa "Kirjaudu" -painiketta ja syötä luomasi salasana. Liiton vuoden 2021 jäsenkortti tulee näkyviin.

Mikäli palvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, varmista ensin, että taustayhdistyksesi (liiton jäsenyhdistys) on kerännyt ja luovuttanut tietosi eteenpäin liitolle. Mikäli rekisteröityminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Gruppo Softwaren asiakaspalveluun tuki@gruppo.fi tai 050 402 3099.

Lisätietoa:
toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi