WEBINAARI TAIDELAINAAMOILLE UUDESTA KÄYTTÖLIITTYMÄSTÄ 17.4.2020

D45317B0-1D2A-4F08-A287-A91C7E0FCA6F

Harkitsetteko yhteisössänne taidelainaamotoiminnan käynnistämistä? Tarvitsetteko työkaluja jo olemassa olevan lainaamotoiminnan hallinnoimiseksi? Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella toteutettu taidelainaamon operatiivista toimintaa sujuvoittavan käyttöliittymän kehityshanke on tullut jalkauttamisvaiheeseensa.

Liiton jäsenyhteisöjen taidelainaamoille ja lainaamojen henkilökunnalle suunnattu infotilaisuus koskien käyttöliittymän käyttöönottoa järjestetään Gruppo Softwaren johdolla perjantaina 17.4.2020. Järjestämme tilaisuuden pandemiasta aiheutuvasta poikkeustilasta johtuen webinaarimuotoisena.

Webinaari järjestetään kahdessa osassa. Ilmoittautua voi joko molempiin tai vain toiseen webinaarin osaan. Ensimmäisessä osassa klo 12 alkaen kertaamme käyttöliittymän perusasioita. Ensimmäinen osio onkin suunnattu erityisesti lainaamoille, jotka eivät ole olleet mukana vuonna 2019 käynnistyneessä käyttöliittymän suunnitteluvaiheessa. Toisessa osassa klo 13 syvennymme käyttöliittymän osien toimintaan, käyttöönottoon ja käyttöohjeisiin.

Molempien osioiden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille. Voit esittää kysymyksesi myös etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä.

WEBINAARIN AIKATAULU

klo 12.00 Käyttöliittymän yleisesittely; käyttöliittymän osa-alueet, hinnoittelu, lainaamokohtaiset vaatimukset koskien käyttöönottoa
klo 12.45 Tauko
klo 13.00 Käyttöliittymän tarkempi esittely; käyttöohjeet (luettelointi- ja selailukäyttöliittymä, toimipistekäyttöliittymä ja raportointikäyttöliittymä)
klo 14.30 Webinaari päättyy

Webinaari järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalun avulla. Osallistua voi nettiyhteydellä varustetun laitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti) välityksellä. Lähetämme osallistujille osallistumislinkin ohjeineen webinaaria edeltävänä päivänä. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 15.4.2020. Webinaarin osallistujamäärä on rajattu 100 henkilöön (max. 2 osallistujaa/ yhteisö).

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.

Lisätietoa:
Toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi