HAEMME OSA-AIKAISTA NÄYTTELYKOORDINAATTORIA

51E3356F-A4E3-4753-98A8-163D1B96F27D

Haemme Helsinkiin osa-aikaista (65 %) näyttelytoiminnan koordinaattoria 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan työsuhteeseen. Palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinopalveluiden yleishyödyllisille yhdistyksille myöntämä 100 % palkkatuki työsuhteen ajaksi.

Näyttelykoordinaattorin tehtävänä on liiton ikkunagallerian, Galleria SEINÄ:n näyttelytoiminnan organisoimisessa ja kehittämisessä avustaminen. Näyttelykoordinaattori toimii gallerian taiteilijoiden yhteyshenkilönä, avustaa näyttelyiden ripustamisessa ja purkamisessa, vastaa gallerian huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä avustaa liiton toimistoa viestintään (verkkosivut, sosiaalinen media, uutiskirjeet) liittyvissä tehtävissä. Näyttelykoordinaattori avustaa tarvittaessa myös liiton muun näyttelytoiminnan tuottamisessa ja muissa liiton toimiston hallinnollisissa tehtävissä.

Toivomme näyttelykoordinaattorilta järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito (erityisesti englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.

Näyttelykoordinaattorin työnkuva tarkentuu yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Koulutamme työntekijän tehtävään.

Näyttelykoordinaattorin tehtävä on määräaikainen 6-12 kuukauden ajan. Tehtävän viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan 1.500 euron kuukausipalkkaa. Koska palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä 100 % palkkatuki, pyydämme ottamaan yhteyttä TE-toimistoon ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Liiton toimistotilat ja ikkunagalleria SEINÄ sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 19 b. Lue lisää liiton toiminnasta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 21.2.2021 mennessä toiminnanjohtaja Venla Styrmanille venla.styrman@skjl.fi. Toiminnanjohtaja vastaa tiedusteluihin ensisijaisesti sähköpostitse. Haastattelut tehtävään järjestetään etäyhteyksin viikolla 9.