HENKILÖKUNTAMUUTOKSIA LIITON TOIMISTOLLA

Min Kim ja Veera Pajula, Kuva: Venla Styrman

Liiton toimiston henkilöstössä on tapahtunut muutoksia elokuun alussa. Toimistolla työskentelee syyskaudella toiminnanjohtajan lisäksi järjestösihteeri ja galleriakoordinaattori.

Viime syksystä alkaen liitossa työskennelleen järjestösihteeri Tiina Bodonyin määräaikainen työsuhde on tullut elokuun alussa päätökseensä ja Tiina on jatkanut uusiin ammatillisiin haasteisiin. Uusi järjestösihteeri Veera Pajula on aloittanut tehtävässään 14.9.2020. Järjestösihteeri vastaa liiton toimistolla erityisesti jäsenasioista. Veeraan voi siis olla yhteydessä jäsenrekisteriin (mm. yhteystietojen ja jäsenmäärien muutokset), jäsenmaksuihin ja jäsenkorttiin liittyen. Veera toimii myös yhteyshenkilönä Vilniemen taiteilijaresidenssiin liittyen.

Syyskauden aluksi liitossa on aloittanut myös uusi harjoittelija, Min Kim, joka toimii galleriakoordinaattorin tehtävässä avustaen erityisesti liiton ikkunagallerian kehittämiseen, näyttelytoimintaan ja viestintään liittyvissä tehtävissä. Min toimii myös yhteyshenkilönä Galleria SEINÄ:n vuoden 2021 näyttelyhakuun liittyen.

Järjestösihteeri
Veera Pajula
(ma-to klo 9-14)
Jäsenasiat; jäsenmaksut, jäsenrekisteri, jäsenkortit
Aspan ateljeen residenssi
sihteeri@skjl.fi

Galleriakoordinaattori/ Harjoittelija
Min Kim

(ma-to klo 9-14)
Galleria SEINÄ
galleria@skjl.fi

 

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi