KANSALAISFOORUMIN KEVÄÄN 2021 AVOIMIA KOULUTUKSIA

Kuva: Kansalaisfoorumi, kuvaaja: Iiro Rautiainen
Kuva: Kansalaisfoorumi, kuvaaja: Iiro Rautiainen

Kansalaisfoorumi tarjoaa taiteeseen ja kulttuuriin, ohjaamiseen sekä järjestö- ja yhdistystoimintaan liittyvää kaikille avointa koulutusta. Koulutusten lähtökohtana on vertaisoppiminen ja vuorovaikutus. Koulutuksissa hyödynnetään osallistavia, toiminnallisia ja luovia oppimismenetelmiä.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöjen edustajat osallistuvat maksullisiin koulutuksiin jäsenille tarkoitettuun alennettuun hintaan. Koulutuskohtaiset hintatiedot löytyvät kunkin koulutuksen tiedoista.

Alta löydät esimerkkejä järjestötoimintaan liittyvistä kevään 2021 koulutuksista. Kansalaisfoorumin kaikki avoimet koulutukset löydät täältä.

VARAINHANKINTA YHDISTYKSISSÄ
Lue lisää koulutuksesta.

ZOOM-SEIKKAILU
7.4.2021  – 

YHDISTYSTOIMINNAN PÖLLYTTÄMÖ: VIESTILLÄ ON VÄLIÄ
Yhdistystoiminnan Pöllyttämö on kaikille yhdistystoimijoille avoin ja maksuton verkostoitumisen ja järjestökentän ajankohtaisten asioiden kehittämisen foorumi, jossa ”pöllytetään” yhdessä lyhyen alustuksen herättämiä ajatuksia. Kevään 2021 teemana on järjestöjen viestintä. Lue lisää koulutuksesta.

KOULUTA VASTUULLISESTI -VERKKOKOULUTUS
5.5.-22.6.2021, 20 €
Koulutus tukee kouluttajien ja ohjaajien kestävän kehityksen osaamista ja on suunnattu erityisesti jäsenjärjestöjen piirissä kouluttaville ja ryhmiä ohjaaville. Lue lisää koulutuksesta.