TIETOISKU TAITEILIJASEUROILLE: MIKÄ KANSALAISFOORUMI?

Kuva: Kansalaisfoorumi, kuvaaja: Iiro Rautiainen
Kuva: Kansalaisfoorumi, kuvaaja: Iiro Rautiainen

Mikä Kansalaisfoorumi? - uutta tukea koulutuksiin ja toiminnan kehittämiseen
ke 3.3.2021 klo 13-14, Zoom -verkkokokoustyökalu

Liitto on Kansalaisfoorumin tuore jäsen. Jäsenyyden myötä saamme vuoden 2021 alusta alkaen myös taiteilijaseurojen käyttöön uusia jäsenpalveluita. Tule kuulemaan lisää Kansalaisfoorumin toiminnasta ja siitä kuinka voitte taiteilijaseurassa hyödyntää Kansalaisfoorumin palveluita. Tietoiskussa Sivistysliitto ja Opintokeskus Kansalaisfoorumin pääsihteeri Anneliina Wevelsiep kertoo muun muassa minkälaista taloudellista tukea Kansalaisfoorumi tarjoaa taiteilijaseurojen kurssitoimintaan, esimerkiksi kuvataidekursseihin ammattilaisille tai harrastajille.

Tietoisku on suunnattu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöjen henkilökunnalle ja luottamushenkilöille. Ilmoittaudu mukaan 1.3.2021 mennessä. Tietoiskun materiaali on saatavissa liiton toimistolta myös jälkikäteen.

Ilmoittautuminen tietoiskuun

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Ilmoittautumalla annat luvan tallentaa tietosi osallistujarekisteriin. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Venla Styrman, venla.styrman@skjl.fi