SUOSITTELEMME: ENSIASKELEET OSALLISTAMISEEN VERKKOSOVELLUSTEN AVULLA

EA1F7264-1023-4DD1-A71B-905BD5E3354F

Koulutus: Ensiaskeleet osallistamiseen verkko­sovellusten avulla
10.11.2022 klo 17-19.30

Yhdistyksen perinteisiä toimintatapoja voi helposti uudistaa ja monipuolistaa hyödyntämällä ilmaisia verkkosovelluksia jäsenistön osallistamiseen – kasvokkain tai verkossa. Jos yhdistyksen toiminnan kehittäminen digitaalisia sovelluksia hyödyntäen kiinnostaa, mutta rohkeutta aloittamiseen ei ole riittävästi, on tästä verkkokoulutuksesta varmasti hyötyä.

Koulutuksen tavoitteena on poistaa henkisiä lukkoja ja tarjota ensiaskeleita digitaalisten sovellusten käytön aloittamiseksi yhdistyksen arjessa ja kokouksissa. Koulutuksen aikana etsimme yhdessä matalan kynnyksen paikkoja ja tapoja jäsenistön osallistamiseen eri tarkoituksiin soveltuvien helppojen ja peruskäytössä ilmaisten verkkosovellusten avulla.

Sovellusten esittelyn ja käytännön harjoittelun lomassa pohditaan yhdessä, miten ne soveltuvat osallistamiseen sekä ideoidaan yhdessä niiden käyttömahdollisuuksia yhteisön tai yhdistyksen toiminnassa.

Kouluttajana toimii Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Pekka Kinnunen.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöille ja yhteisöjen jäsenille koulutuksen alennettu osallistumismaksu on 10 euroa. Ilmoittaudu 8.11.2022 mennessä Kansalaisfoorumin verkkosivujen kautta.