Tietoisku: Kansalaisfoorumin kurssi -ja opintoryhmätuki

A886CA69-8FDE-4D03-8A9D-8313D94B5914

Tietoisku jäsenyhteisöille:
Kansalaisfoorumin kurssi- ja opintoryhmätuki
– tukea koulutukseen ja yhteisölliseen oppimiseen
4.10.2022 klo 15-16

Kansalaisfoorumi on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka tarjoaa koulutusta, tietoa ja tukea kulttuuri- ja kansalaistoimintaan. Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto on Kansalaisfoorumin yhteisöjäsen ja tarjoaa yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa koulutusta ja tukea omille jäsenyhteisöilleen.

Kansalaisfoorumi tukee yhdistyksiä myös taloudellisesti ja myöntää avustusta koulutusten, kurssien ja opintoryhmien toimintaan. Kurssi- ja opintoryhmätuki kuuluu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöille liiton jäsenyyden kautta ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi kuvataidekurssien järjestämiseksi ammattilaisille tai harrastajille. Vuoden 2023 yhdistyskohtaiset kurssitukikiintiöt ovat haettavissa marraskuun 2022 aikana.

Tietoiskussa Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelijat Minna Lepistö ja Pekka Kinnunen kertovat Kansalaisfoorumista ja sen tarjoamista tukimuodoista. Tilaisuudessa on hyvin aikaa kysymyksille.

Tietoisku on tarkoitettu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöjen henkilökunnalle, luottamushenkilöille ja muille aktiiveille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy sunnuntaina 4.10.2022.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Koulutussuunnittelija Minna Lepistö, minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi
Koulutussuunnittelija Pekka Kinnunen, pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi

Mihin Kansalaisfoorumin kurssitukea saa?
Perusta yhteisöllinen opintoryhmä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tietoiskuun on päättynyt! Kiitos ilmoittautuneille.