SUOSITTELEMME: YHDISTYS PALKAN JA KULUKORVAUSTEN MAKSAJANA

F08BA00C-6EF5-493D-96FF-2C1185E796CD

Koulutus: Yhdistys palkan ja kulukorvausten maksajana
5.10.2022 klo 17-18.30

Mitä tehdä, kun yhdistyksen tulee korvata työpanosta, maksaa ohjaus-, tai kokouspalkkiota tai kulukorvauksia? Kuinka palkat lasketaan, mitä voi maksaa työkorvauksena, miten kulukorvaukset määritellään ja miten kaikki asiaan liittyvät viranomaisilmoitukset ja työnantajan sivukulut hoidetaan?  Kansalaisfoorumin järjestämässä verkkokoulutuksessa tarvittaviin toimenpiteisiin tutustutaan yhdistystoimijan näkökulmasta. 

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on riittävästi tietoa, jotta he erottavat eri toimintatavat toisistaan ja osaavat toimia oikein eteen tulevissa tilanteissa. Koulutus auttaa suunnittelemaan ja valitsemaan omalle yhdistykselleen toimivimman palvelun. Koulutus on tarkoitettu yhdistysten taloudenhoitajille. 

Kouluttajina toimivat kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Tuula Hyystinmäki ja taloussuunnittelija Heidi Hautabakka.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhteisöille ja yhteisöjen jäsenille koulutuksen alennettu osallistumismaksu on 10 euroa. Koulutus on maksuton Kansalaisfoorumin Skaftuki-palvelussa asioivien yhdistysten edustajille.

Lisätietoa, tiedustelut ja ilmoittautuminen:
Kansalaisfoorumi: Yhdistys palkan ja kulukorvausten maksajana -koulutus