SYYSKUUSSA GALLERIA SEINÄ:SSÄ: LAURA HAVANTO

Laura Havanto: Yhteys 2022

Galleria SEINÄ:ssä on syyskuun ajan 1-30.9.2022 esillä helsinkiläisen Laura Havannon keramiikasta ja puusta rakentunut Yhteys.

Laura Havanto (s.1980) on pian kuvataiteilijaksi valmistuva muotoilija, jolle kolmiulotteisuus ja käsillä tekeminen on luontevin tapa ilmaista itseään. Havannon ”Yhteys” on luontoaiheinen installaatio, jossa erilaiset muodot ja värit käyvät vuoropuhelua.

“Töölö ja Mansku toimivat upeana paikkana Keskuspuiston ja vilkkaimman ihmisvilinän leikkauspisteessä. Aiheistot taiteeseeni syntyvät ympärillä olevasta, aiemmin koetusta ja historian havinasta. Lähiuonto ja palstaviljely ovat toimineet inspiraation lähteinäni viime vuosina, kun olen käsitellyt teoksissani luontoaiheita eri näkökulmista."

Lue lisää taiteilijasta ja näyttelystä täällä.

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria Helsingin Töölössä. Galleria sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella, aivan joukkoliikenteen pysäkkien läheisyydessä. Galleria SEINÄ on avoinna kaupunkilaisille vuorokauden ympäri. Lue lisää.