©-DAY- KAMPANJA LIPUTTAA LUOVAN TYÖN ARVOA POIKKEUSOLOISSAKIN

C-DAY-banner_Kuva-1000x750

Luova työ ilahduttaa – aivan erityisesti nyt, kun elämme poikkeuksellisia aikoja. Jokaisen luovan sisällön takana on ihmisiä ‒ kuvataiteilijoita, kirjailijoita, muusikoita, musiikintekijöitä, säveltäjiä, toimittajia, suunnittelijoita, tuotantoyhtiöitä tai vaikkapa vloggaajia. Heidän työnsä lohduttaa, luo hyvinvointia ‒ ja tuottaa koko yhteiskuntaan vaurautta.

Lauantaina 25.4.2020 vietetään tekijänoikeuspäivää ja sitä ennen 20.–25.4.2020 ©-DAY-viikkoa. ©-DAY kokoaa yhteen kaikki tekijänoikeuksia kunnioittavat toimijat vihreän värin eri sävyjen alle. Vihreä väri kuvaa sitoutumista tekijöiden ja heidän oikeuksiensa kannalta vastuulliseen toimintatapaan nyt ja tulevaisuudessa.  Kutsumme jäsenyhteisömme mukaan juhlimaan tekijänoikeutta ja luovan työn tekijöitä!

1. Voitte lisätä järjestönne some profiilikuvaan ©-DAY -kehyksen. Kehyksen voi ladata täältä.

2. Voitte lisätä some -kanaviinne tai verkkosivuillenne ©-DAY-bannerin kampanjasivuilta.

3. Voitte kannustaa seuraajianne mukaan #kiitosteoksesta -kampanjaan: Mikä teos ilahduttaa juuri nyt ja miksi? Jaa ajatukseksi perusteluineen someen tunnisteilla #kiitosteoksesta sekä #CDAY ja kiitä tekijää.

Kampanjan mahdollistaa Tekijänoikeusakatemia ry, johon kuuluvat Teosto, Kopiosto, Gramex, Kuvasto, Sanasto ja APFI opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto on Kuvaston jäsenjärjestö. Kuvaston kampanjan aloitustiedotteen voi lukea täältä.