HEINÄKUUSSA GALLERIA SEINÄ:SSÄ: MAIJA KLEMETTI

Maija Klemetti, Andante cantabile con moto, 2021

Espoolainen valokuvataiteilija Maija Klemetti hyödyntää valokuvasarjassaan Andante cantabile con moto grafiikan tekniikoita. Taiteen tekemisessä - kuten elämässä yleensäkin - Klemettiä kiinnostavat hiljaiset, usein huomaamattomiksi jäävät asiat. 

"Minulla on paljon töitä, joihin liittyvät kasvit. Kasveissa on jotain kiehtovaa, ja usein käsittelen niiden kautta tunnelmia tai muistoja, mielikuvia, jotka nousevat esiin. Ne toimivat myös symboleina. Ehkä kiinnostus kasvien elämään lähtee jo lapsuudesta. Alle kouluikäisenä makasin puutarhassa ja piirsin näkemääni. Luonto on niin monimuotoinen, että siinä riittää katsomista."

Yhdeksän teoksen kokonaisuus Andante cantabile con moto on esillä Galleria SEINÄ:ssä 1.-31.7.2022. Tutustu näyttelyyn ja taiteilijaan lisää täällä.

Galleria SEINÄ on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ylläpitämä ikkunagalleria Helsingin Töölössä. Galleria sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella, aivan joukkoliikenteen pysäkkien läheisyydessä. Galleria SEINÄ on avoinna kaupunkilaisille vuorokauden ympäri. Lue lisää.